2011. április 12., kedd

Novák Előd „megaszonta”: „hazaárulók”


... pedig nem is volna csúnya...
A parlamenti ellenzék ismét lejáratta magát, de alaposan. A politikai vakság, a hangoskodó részegemberhez hasonló magatartás, a kötelesség elmulasztása, azaz a munkában való részvétel megtagadása, és a bércsalás (el nem végzett munka után is felvett tiszteletdíj – MSZP, LMP) arra utal, hogy a parlamenti kisebbség erkölcsi színvonala alacsonyabb, mint a némely parlamenti kisebbség által folyamatosan (olykor joggal) emlegetett nemzeti kisebbségé. A politikai magatartás és stílustalanság sem kevésbé különbözik a cigányputrik vagy a cigányputrik melletti kocsmák stílusától. Az LMP, az MSZP és a Jobbik, saját szellemiségét egy kaptafára húzva szórja saját választói elé, s e választók alig különböznek egymástól, ugyanis mindössze intelligencia szintjük szerint lehet csoportosítani őket: az alacsony, az alacsonyabb és a még alacsonyabb kategória szerint.

Döbbenetes, hogy értelmes emberek is bedőlnek annak a pszichológiai erőszaknak, amit például a Jobbik erőltet a választókra, Novák Előd hazaáruló viselkedésével, amikoris hazaárulózik. A föld megtartása és a vízkészlet meg nem védése nem ugyanaz, mint a föld eladása és a vízkészlet kiárusítása. Novák és ostoba, az MSZP-nek dolgozó párttársai ugyanis szándékosan gerjesztenek hangulatot a Fidesz ellen. Tudniuk kell, hogy a mindenkori kormánypárt, amely uniós tagságunk alatt regnál Magyarországon, köteles az uniós szerződéseknek megfelelően törvénykezni. Azt is tudniuk kell, hogy az Unióból való esetleges kilépésünk olyan drámai következményekkel járna, amelyhez képest Trianon csupán egy elemi iskolás születésnapi zsúr volt. Mit tehet ezért a kormány? A nemzeti érdekeknek megfelelően törvénykezik, és alkotmányoz.

Ugyanis a föld és a víz eladhatósága az önkormányzatokon, és a földtulajdonos magánszemélyeken múlik. Nem kényszer a föld és a vízkészlet eladása, csupán lehetőség. Megvenni azt lehet, amit megvételre felkínálnak. Ergo: Magyarországon és a magyar földtulajdonosokon múlik az, hogy eladják-e a magyar földet, és a magyar vízkészletet. Hazaárulózni tehát olyan mértékű ostobaság és aljasság, amelyhez foghatót nem is tudok elképzelni. A közhangulat rombolása pedig nem hiba, hanem bűn. Novák a parlamentben ismét lenullázta – mint már sok esetben megtette – pártját és annak feltüzelt tagságát. Ugyanis aki ma nyíltan országon belül vagy kívül a nemzeti kormány ellen lázít, az a hazaáruló, és annak járna kötél. A Jobbik vezetése semmiben sem különbözik Lendvai Ildikó, Gyurcsány vagy Schiffer bandájától, ugyanis a nemzeti összefogás ellen, a nemzet ellen politizál, amikor a nemzet felhatalmazásával kétharmados többségben kormányzó két pártot igyekszik lejáratni.

A címer és a zászló, a vármegye és a megye ügye csupán arra jó, hogy legyen min vitatkozni. Lehetne mondani, hogy a háromszínű zászló sem az igazi magyar zászló, mert nincsen történelmi múltja, csupán 1848-ban vált azzá, ami. Számomra az igazi magyar zászló az a Máriás zászló, amely alatt a magyar hadak vonultak fel, amikor erre szükség volt… Az, hogy a háromszínű, a szabadkőműves francia gyalázat (nagy francia forradalom) mintájára alkotott zászlón ott van-e a kiscímer vagy nincs, nekem mindegy, mert a magát ezt a zászlót sem szeretem. Az „árpádsávosat” sem, mert az 1270-től „Árpád-házi”, azaz pont 31 évvel az Árpád-ház kihalása előtt jelent meg. És egyáltalán… amikor emberek százai fagynak meg télen, amikor mindennapos a gyilkosság Magyarországon, amikor minden szolgáltató lop és csal, amikor gyermekek éheznek a kommunista rendszer elmúlt nyolc évének tudhatóan, akkor ki a fenét érdekel, hogy van-e címer vagy nincsen a hivatalos zászlón, s hogy a vármegyéket minek keresztelik. Nem büntetnek azért, hogy vármegyéket vármegyéknek nevezem és neveztem mindig. Tehát, nincs jelentősége ennek sem. (Persze nem kellene a Fidesz soraiban sem értelmetlen hülyeségekkel indokolni a döntést… nem kellene a milliomos frakcióvezetőnek a jobbágyok érzékenységére hivatkozni, mert az nevetséges és bosszantó. Ám, ez a politika… ez a demokrácia.)

A lényeg, hogy végre keresztény magyar alkotmányt, alaptörvényt tudhatunk magunkénak úgy, hogy annak elkészítésébe sem a liberális, sem a kommunista, nemzetromboló, rabló söpredék nem szólt bele. Önként és saját elhatározásukból távol maradtak, mert tudták, hogy ők erkölcsileg nem érdemesek arra, hogy hazaárulókként MAGYAR és keresztény alkotmányt készítsenek. A Jobbik – mint mondta – nem szavazza meg, s ez is pozitívuma az alkotmánynak, hiszen az a párt, amely ostobán és a történelmet nem értve (nem ismerve?) vagdalódzik a Magyarországon élő nemzetiségek ellen, azokat kifejezetten gyűlölve, ellenük gyűlöletet keltve, őket sértegetve, az távol áll a magyar keresztény szellemiségtől, lélektől, s nem erősíti a nemzet megmaradásának lehetőségét. Persze ez az ő dolguk… 2014-ben úgysem jutnak be a 200 fős parlamentbe.

Kin múlik tehát a magyar föld és a magyar vízkészlet magyar kézben maradása? A magyar nemzeten, a magyar önkormányzatokon, a magyar paraszton. Nem a Fideszen, nem az EU-n. A magyar lelkiismereten. Nehéz ezt megemésztenie annak, akinek nincs lelkiismerete, de az annak hiányából fakadó veszélyeket felismeri. Most vizsga előtt áll a nemzet, és akik ma hazaárulóznak, azok tudják, hogy nem a Fidesz hibázik! Hazaárulózás helyett népfőiskolákat kell szervezni, és hazaszeretetre kell oktatni, nevelni a parasztot, a választókat. Nevelni kell, hogy feljebb lépjen végre a társadalom azon az erkölcsi színvonalon, amitől 1945 óta vagy még hosszabb ideje nem tud elszakadni: - a paraszt ma is egy kiló zsírt adna a városinak a Bösendorferért, a családi ezüstért, ha az éhezne… ma is kipakolná az elhagyott kastélyt, mint tette sok száz alkalommal, még a rendszerváltásnak nevezett esemény óta is (lásd: Mikosdpuszta) s a városi ma is lenézi a parasztot, aki nem volt hajlandó Gyurcsányék ellen traktorokkal, kombájnokkal Budapestre jönni… „me há dógozni kő”…

Volna tehát más dolga is a Jobbiknak, mint a kormányt hazaárulózni. Mert aki ma az alkotmány okán ma hazaárulózik, az maga is hazaáruló és semmiben sem különbözik Hellertől, Drágabolgárúrtól, TGM-től, akik külföldön köpködik Magyarországot, a nemzetet, a hagyományokat, az értékeket.

Ma Tisztelt Olvasó Olyan világot élünk, amely évtizedek óta nem volt Magyarországon! Ne hagyjuk, hogy aljas, tudatlan, és/vagy hazazáruló férgek kedvünket szegjék és hitünket megingassák akár Parlamenten kívülről, akár belülről. Ezek a nemzetellenes férgek most az utolsókat rúgják, támadnak, mint a sarokba szorított patkányok, de érzik a vesztüket.

Nem lehet mindenkinek tetsző politikát folytatni. Nekem is vannak sérelmeim, én is hónapok óta várok válaszlevelet kormányzó pártok politikusaitól, én is tudnám bírálni, szidni egy két hülye, primitív, nem európai, vagy aljas tróger politikus miatt a Fideszt, de nem teszem. Inkább örülök annak, ami ma hazánkkal és hazánkban történik. Mert a lényeg, hogy a vezetés esze a helyén van, magyar, és tud tenni a nemzetért. Aki pedig nem alkalmas a politikai pályára, az ennek az alkotmánynak és ennek az új rendnek a hatására mindenképpen kiesik a közéletből. Örüljünk tehát mi, akik nem vagyunk Fideszesek „csak” magyarok, németek, tótok, szerbek… - és lelkiismeretünk tiszta - az alkotmánynak és segítsük Magyarországot lelkesedéssel azon az úton, amelyen egy éve halad.

(A kertemben lobogó zászlón viszont ott a címer középen. Nálunk soha nem volt parlamenti vita azon, hogy ott legyen-e, hiszen az hozzátartozik a nemzethez, mint a nemesember előneve a nevéhez… - Bajorországban és világ minden táján, Magyarországot kivéve. Amikor kinézek és látom lobogni őseim címeres büszke zászlaját reménykedem: talán egyszer eléri a jelenlegi legjobb magyar politikusok IQ-ja is a történelmét ismerő, és ahhoz ragaszkodó európai politikusok IQ szintjét… hiszen volt már efféle politika Magyarországon – sok évtizeddel ezelőtt… Akkoriban ugyanis még igazi, hagyományokkal és nemzeti érzésekkel átitatott magyar elit vezette a magyar politikát. Ma a legjobbakat is csupán „hozott anyag”-nak nevezhetjük…)