2011. április 17., vasárnap

Bűnözők anarchiája Magyarországon, EU-s támogatással

Súlyos bajok vannak Magyarországon, amelyekkel a magyar kormány az EU ostoba és liberális szellemisége, és még elmebetegebb törvényei miatt nem tud megküzdeni. Azért is nehéz a magyar kormány helyzete, mert azok a bűnözők, akik idejuttatták Magyarországot, ma is a politikai hatalom részesei, s ma is éppen úgy az idegen gazdasági érdekek szolgálatában állnak, mint az elmúlt évtizedekben. Ha ellenük bármit tesz a kormány - amelyet demokratikus módon, választások útján hatalmazott fel a magyar lakosság többsége -, úgy a kommunista és liberális maffia azonnal külföldi vádhadjáratba kezd, s a magyarokat gyűlölő liberális Európai Unió világra szóló botrányt farag a legkisebb törvényes, de néhány gazembernek nem tetsző ügyekből is.

Az elmúlt hét e téren nagyon is mozgalmas volt ezen a téren. Hiszen demonstráció demonstrációt követett, Nyugaton továbbra is folyt és folyik a magyarellenes (magyar) hadjárat, amelyhez – és ez az alkotmányosságot és a demokráciát is megkérdőjelezi -, a bírói kar egy része, azaz a régi kommunista rendszert kiszolgálók is csatlakoztak, feltehetően a főbíró és több bíróság vezetője a hűtlenség és a hazaárulás bűncselekményét követte el. (Emiatt a köztársasági elnökhöz és a legfőbb ügyészhez fordulok beadvánnyal, mert tűrhetetlen, hogy a bírói kar a legfelsőbb bíróval az élen, belpolitikai ügyekben példátlan módon az Európai Unióhoz fordul rágalmazva a kormányt, és a kormánypártokra szavazó többségi társadalmat!)

A bírók ebbéli demokráciatagadása és a törvényességet semmibe vevő magatartása mellett a rendvédelmi szervek kommunista szakszervezeti vezetői is fellázították a tagságot, és nemzetietlen módon, lázadást szítottak, amely megrendítheti a kormány erejét. Kijelenthetjük, hogy a Magyarországon ma, 2011-ben a kommunista és liberális söpredék vagy polgárháborút, vagy a demokratikus hatalom megbuktatását akarja elérni a szakszervezetekkel, amelyek vezetői között is van köztörvényes bűnöző. A kormány azonban érthetetlen módon semmit nem tesz, sőt, partnerként, tárgyalófélként kezeli a bűnözők által feltüzelt magyar-és kormányellenes erőket. A belügyminiszter pedig - szintén érthetetlen módon - a rendőrséget utasítja bizonyos társadalmi problémákat békésen megoldó civil szervezetekkel szembeni fellépésre, amely a többségi társadalommal is szembe állíthatja a kormányt, mert a kormány eddigi regnálása alatt nem akart rendet teremteni azokon a településeken, amelyeken az együttélés szabályainak be nem tartása miatt etnikai feszültség alakult ki. Ennek a vélhetőleg szándékos tehetetlenségnek több idős ember halálát „köszönhetjük”.

A közrend fenntartása a rendőrség feladata lenne, ha a rendőröknek lennének jogaik, s nem kellene attól rettegnie a szolgálatot teljesítő egyenruhásoknak, hogy a bűnöző esetleges (általános jelenség) hazudozásai és hamis tanúzásai miatt állását veszti.

Baj van tehát Magyarországon, s ezeket a bajokat csak tetézi, hogy a külföldön napvilágra került hazaárulások és az azt elkövető hazaárulók mellett, itthon egy jobboldali ellenzéki párt is súlyos sebeket ejt az átalakuló és tökéletesedő Magyarországon azzal, hogy félművelt, felszínes tudással (sem) rendelkező politikusaik gyurcsányos stílusban, aljas és előre megfontolt szándékkal félrevezetik azt a társadalmi réteget, amelyet választóiknak tudnak. A folyamatos és értelmetlen zsidózás és a gyűlölet állandó szinten tartása és szítása külföldön felnagyítva kerül az ottani közvélemény elé, ami még hitelesebbé teszi a kommunista-liberális söpredék vádjait, hazugságait a Lajtán túl Magyarországot illetően.

Hiába tehát a kormány erőfeszítése az ország megmentésére, ha bizonyos politikai maffia a társadalom egy részét manipulálja, s külföldön is rossz hírét kelti a hazánkban regnáló kormányzatnak. Hiába a küzdelem, ha a magyar állampolgár, aki esküvel is megerősítette az ország szolgálatának vállalását, utcára meg ahelyett, hogy megértse: az ő érdeke is, ha ezeket a korkedvezményeket elvonják és azt a Gyurcsányék által „zsebre vágott” hitelek törlesztésére használják.

Hiába a kormány törekvése, ha a bírák is beállnak a hazaárulók sorába, s külföldön lejáratva Magyarországot és a magyar választók többségét, idegen hatalmat hívva személyes érdekeik védelmére.

A belső rend is ez utóbbi bírói magatartás okán teljesen felborult, mert akik e panaszlevelet aláírták, azoknak többé nincs helyük a magyar igazságszolgáltatásban, mert rájuk vetül a hazaárulás és hűtlenség bűncselekményének árnyéka.

Baj van és anarchia van ma Magyarországon, amelyből csak vaskézzel rendet teremtő kormánynak van lehetősége győztesen kikerülni, megmentve a politikai, liberális és kommunista bűnözőktől és hazaárulóktól a népet. Fontos ez, mert Gyurcsány fenyegetőzik, s „nincs kegyelem” stílusban vár arra, hogy újra kormányt alakíthasson. Vonáék vad gyűlölete a nyilas korszakot idézi, amelyre épp úgy nincsen szükség, mint a kommunista-liberális politikai maffiára. Hiszen e két politikai alakultat Horthy Miklós kormányzósága alatt be volt tiltva, vezetőik pedig börtönben voltak. Ha ugyanezt nem teszi meg velük Orbán Viktor, Pintér Sándor pedig nem látja be, hogy a népakarat és az ő rendcsinálási semmittevése nem fedik egymást, akkor Magyarország véres napok, hetek, hónapok elé néz, s ez lesz az alkalom hazánk idegen megszállására, amellyel a hírek szerint Romániát és Szlovákiát bízta meg az EU.

Lehet tehát gondolkodni: mi fontosabb? A korai nyugdíjazás, vagy a nemzet biztonsága, megmaradása, léte, jövője? És ki a fontosabb? Az elvetlen és nem független, hűtlen bírák, a lázadó egyenruhások, a drágabolgárgyörgyök, és hellerágnesek, a gyurcsányok és TGM-ek, vagy a demokratikus és szabad, gazdaságilag megerősödő Magyarország?

Egy gyurcsányista a napokban fegyverrel fenyegette meg a többségi magyarságot. Nos, tessék: ha harc, legyen harc. Ám, csak figyelmeztetésképpen mondom: - ha harc lesz, akkor egy politikai és etnikai törpe minoritás ellen összefog a többség… és az arány még mindig a nemzeti oldal javára dől majd el. Mert ha baj van, ha támadás éri a nemzetet, akkor nem a politikusok dirigálnak, hanem a nemzet java. És a nemzet java vállalja a szemtől szembe harcot, ellentétben a patkányokkal, akik külföldön és itthon a háttérből bomlasztanak. A nép azonban tudja, hol keresse ezeket a bomlasztókat.

Elég tehát ebből a mocskos hazaárulásból, az anarchiából. Biztonságos és békés országban akarok élni, mégha szegényen is…. Orbán Viktornak és a rendcsinálásra, a nemzeti kormány regnálására adtam felhatalmazást, s elvárom, hogy ezt a felhatalmazást a legmesszebbmenőkig tartsák szem előtt. Mindnyájunk érdekében, még akkor is, ha a csőcselék tűzoltócsapokat nyitogat és füstbombákkal fenyegetőzik.

Végül megjegyezném: Gyurcsány Ferenc még mindig szabadlábon van!