2011. március 23., szerda

Gyurcsány Feri levelét megírta…


Sokat gondolkodom azon, miféle ember, aki ostoba és aljas politikai karrierjének bukása után másokat mocskol, és nevez gerinctelennek. Jelzőzni nem akarom, mert értelmetlen arra a szintre süllyedni, amelyen ő van. Egy kis pártocska bukott tagjának lenni nem valami felemelő érzés, de a hazudozás és rágalmazás nem mentheti fel sem őt, sem bűntársait. Az pedig, hogy ma Gyurcsány Ferenc a tőle és pártjától megszokott – és ezért megbuktatott – stílustalansággal rukkol elő, nem más, mint folytatása a baloldal teljes lejáratásának. Ezt persze jól teszi, hiszen erre a baloldaliságra Magyarországnak és világnak semmi szüksége nincs, mivel sem Magyarország, sem a világ nem mazochista.
Érdekes viszont az a szemlélet, amellyel ma, a baloldal és maga a bukott hazug miniszterelnök - aki csalással és félrevezetéssel bitorolhatta hivatalát -, értelmezi a demokráciát. Ugyanis a demokrácia egyenlő a népfelség elvével. Ha a nép többsége egy pártot tart alkalmasnak arra, hogy az ország vezetője legyen, akkor azt a pártot a nép többsége által demokratikusan megválasztott pártnak, hatalomnak kötelező tekinteni. Amennyiben ezt a tényt bárki megkérdőjelezi, az magát a demokrácia intézményét kérdőjelezi meg. Van tehát joga és meghatalmazása a kormánykoalíciónak az alkotmányozásra, mert megkapta a választók túlnyomó többségétől. Van lehetősége arra, hogy törvényekkel rendet teremtsen Magyarországon az után a nyolc év szenny után, amelyet a kommunista-liberális söpredék (a jelzőhöz ragaszkodom, még akkor is, ha többen durvának tartják!) hagyott maga után.  Összességében tehát, a mai magyar kormány nem illegitim, mint jobbról és balról egyaránt állítják, de legitimitása megkérdőjelezhetetlen. Valóban kellemetlen lehet azoknak, akik szeretnének a helyében lenni, vagy akik voltak, de Gyurcsánynak köszönhetően kiestek a hatalomból… ez azonban az ő személyes szociális problémájuk.
Vannak érdekes állítások, gyalázkodó és hamis, pletykaszintű hírek, állítások, amelyekkel a lejáratósdi folyik jobbról és balról, s vannak olyan hírek és információk is, amelyek valós hibákat, bűnöket tárnak fel a Fideszt illetően. A valótlanságokat vissza kell utasítani, a valósakat korrigálni kell. Ám mindezzel együtt, a demokratikus rendszer nem kérdőjelezhető meg.
Kérdés viszont, hogy a hazaárulást miként lehet visszaszorítani ma Magyarországon, és az uniós gyűlöletkampányt hogyan lehet leállítani? Sajnos ebben a helyzetben nem könnyű a drasztikus jogi lépések sorozatának megtétele, de fontos volna. Hiszen a Btk. és a ma még érvényben lévő Alkotmány is rendelkezik a hazaárulás bűntettéről, és annak szankcionálásáról. A törvény mindenkire egyaránt vonatkozik, tehát Gyurcsányt, Hellert és másokat igen is bíróság elé kell citálni, mert Magyarországot hazugságokkal igyekeznek folyamatosan lejáratni, a világ előtt igaztalan dolgokkal rágalmazni, vádolni. Ez a magyarok millióit sérti és Magyarországra nézve veszélyes is mind gazdaságilag, mind erkölcsi megítélését tekintve. Tűrhetetlen és azonnali lépéseket igényel tehát nem csak a nemzetközi szinten való hazaárulás, hanem például az a Gyurcsány által fogalmazott levél is, amelyet az egyik MSZP közeli napilap tett közzé. Bár a levélben minden állítás igaz volna, ha az állításokat a címzett írta volna. Mert a gerinctelenség és a hazudozás, valamint a gyávaság Gyurcsányra igaz, hiszen megtapasztaltuk… Ő a demokrácia és a baloldal, de mondhatjuk az ország szégyene.  
Örülök, amikor efféle leveleket írogatsz Ferkó, hiszen elfelejteted azt a szégyent, amelyet a Fidesz frakcióvezetője (aki hasonló típus, mint Te vagy) hozott 2008-as nyilatkozatával  (amelyet  nyilván  Ti adtatok közre) a kormánypártra. A másik előnye leveleidnek az, hogy még inkább megutáltatod e levelekkel a lendvais, gyurcásnyos, mesterházys etc.... etc ....  rabló baloldalt a választókkal. Így tovább Feri! És akkor 2014-ben az MSZP-nek sansza sem lesz a parlamentbe való bejutásra. Ha ezt a feladatot Orbán Viktor adta ki neked, akkor neki gratulálok… Ő egy zseni, Te meg remekül látod el ezt a munkát. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok…. hajrá Feri!